Μενού
Το Καλάθι σας

Πολιτική Επιστροφών

Θέλεις να επιστρέψεις κάτι; Η διαδικασία είναι απλή.

Σκοπός μας είναι να είστε πάντα ευχαριστημένοι από τις αγορές σας, τόσο από το φυσικό μας κατάστημα όσο και από το ηλεκτρονικό, γι' αυτό το λόγο η ομάδα του nous-leroi.gr είναι πάντα στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει.

Αν για κάποιο λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με την παραγγελία σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή εντός 14 ημερών από την ημέρα έκδοσης της απόδειξης/τιμολογίου.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ:

ΠΡΟΣ:  NOUS-LE ROI

ΑΓ.ΙΩΑΝΝΟΥ 38 ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15342

ΤΗΛ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 210-6081734, 210-6086319


Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο από τα  προϊόντα της παραγγελίας σας , αυτό είναι εφικτό εντός 14 ημερών από την έκδοση της απόδειξης/τιμολογίου σας (όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μην έχουν φθορές και να μην έχει αφαιρεθεί κανένα ταμπελάκι) συμπληρώνοντας το παρόν έντυπο επιστροφής και αποστέλλοντας το μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα  στην παραπάνω διεύθυνση. Για να ολοκληρωθεί επιτυχώς η επιστροφή σας θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση όπως αυτή κρίνεται από τον ποιοτικό έλεγχο του καταστήματος.

Σε περίπτωση αλλαγής-επιστροφής προϊόντος που έχει αγοραστεί με τιμολόγιο το είδος προς επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται με δελτίο αποστολής με τα στοιχεία στα οποία εκδόθηκε το αρχικό τιμολόγιο, ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επεξεργασία του αιτήματος σας.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνεται  ο πελάτης.

Σε περίπτωση που αποστείλετε το δέμα με χρέωση παραλήπτη τα έξοδα αποστολής θα χρεωθούν στην νέα παραγγελία ή θα αφαιρεθούν από την καρτέλα του πελάτη σε περίπτωση πίστωσης  για μελλοντικές αγορές. Το ποσό που αφορά τις συνεργαζόμενες μας εταιρείες (ACS COURIER) είναι 4,90€  ενώ αν το στείλετε με άλλη courier θα αφαιρεθεί το ποσό που χρεώθηκε το κατάστημα κατά την παραλαβή του πακέτου.

Μαζί με τα προϊόντα θα πρέπει να συμπεριλάβετε στην συσκευασία :

1)την απόδειξη αγοράς

2) το έντυπο συμπληρωμένο και να έχετε συμπληρώσει αν επιθυμείτε  ΑΛΛΑΓΗ Ή ΠΙΣΤΩΣΗ

3) Να  πακετάρετε  τα  προϊόντα  στην καινούργια συσκευασία που περιέχεται μέσα στο  αρχικό πακέτο.

Αν επιλέξετε ΠΙΣΤΩΣΗ το ποσό που αντιστοιχεί στα επιστρεφόμενα προϊόντα  θα πιστωθεί στο όνομά σας  στο κατάστημα μας κατόπιν συνεννοήσεως στο info@nous-leroi.gr έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσετε στις επόμενες αγορές σας. 

Σημαντικό, που πρέπει να προσέξεις

  • Για λόγους υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές για τα εξής : Εσώρουχα, κάλτσες,.
  • Όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους κατάσταση, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί,  να μην έχουν φθορές και να μην έχει αφαιρεθεί κάνένα ταμπελάκι. O χρήστης υποχρεούται να δοκιμάσει το προϊόν που αγόρασε χωρίς να αφαιρέσει το καρτελάκι, σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι το προϊόν δεν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία του παραδόθηκε και δεν γίνεται δεκτό. 
  • Τα παπούτσια πρέπει να βρίσκονται στο αρχικό τους κουτί σε άριστη κατάσταση και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Δεν επιτρέπεται η επικόλληση ετικετών και ταινιών συσκευασίας πάνω στο κουτί του υποδήματος.
  • Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημιά, η επιστροφή ΔΕΝ γίνεται δεκτή.
  • Αλλαγές σε μανικετόκουμπα δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

  • Τα ολόσωμα μαγιό και το κάτω μέρος των μπικίνι θα πρέπει να δοκιμάζονται επάνω από το εσώρουχο, χωρίς να αφαιρείται η προστατευτική αυτοκόλλητη ταινία. Για λόγους προστασίας της υγιεινής αν αυτή η ταινία έχει αφαιρεθεί ή αν τα είδη έχουν λερωθεί η επιστροφή τους δεν θα γίνει δεκτή και τα προϊόντα θα επιστραφούν στον πελάτη.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

Ελαττωματικά χαρακτηρίζονται τα προϊόντα που έχουν υποστεί ζημιά κατά την παραλαβή τους ή όσα παρουσιάσουν κατασκευαστικό σφάλμα εντός (1) μηνός από την ημερομηνία αγοράς. Τα προϊόντα που παρουσιάζουν ζημιά λόγω χρήσης και φθοράς  δεν θεωρούνται ελαττωματικά. Όλα που φέρουν εμφανές κατασκευαστικό ελάττωμα θα αντικαθίστανται με το ίδιο προϊόν, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο διαφορετικά μπορεί να επιλέξει οτιδήποτε άλλο είδος επιθυμεί ο πελάτης. Ωστόσο, το κατάστημα μας διατηρεί το δικαίωμα σε περίπτωση αμφιλεγόμενων παραπόνων, να επιστρέψει τα προϊόντα στον κατασκευαστή για έλεγχο , ώστε να διευκρινιστεί αν το παράπονο είναι πραγματικό. Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την εξέλιξη του παραπόνου του. Όπου είναι εφικτό το κατάστημα μας θα προβεί σε επιδιόρθωση του ελαττωματικού προϊόντος.

Επιπλέον πληροφορίες για αλλαγές εντός Ελλάδας

Το Nous-LeRoi.gr δεν αναλαμβάνει ευθύνη για τα προϊόντα προς επιστροφή, έως ότου αυτά φτάσουν επιτυχώς πίσω στο κατάστημα μας.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, προτείνουμε να αποστείλετε την επιστροφή σας με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier ACS.

Συμπληρώστε τη Φόρμα Επιστροφών, η οποία συνοδεύει την παραγγελία σας και αποστείλετέ την μαζί με τα επιστρεφόμενα προϊόντα. (Δεν τη βρίσκετε? Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να την εκτυπώσετε ξανά, εδώ)